EN

Noutati

Tiriac Energy este sponsor principal al Romanian Superbike 2015 (ROSBK), prima si cea mai cunoscuta competitie romaneasca de motociclism organizata pe circuite de viteza omologate. Odata cu incheierea parteneriatului, cea mai puternica clasa din competitie va purta numele companiei - „Superbike Challenge powered by Tiriac Energy″.

„Pe langa faptul ca ne-am propus sa ‹‹alimentam›› entuziasmul celor pasionati de sportul pe doua roti, ne dorim ca prin sustinerea acestui eveniment sa contribuim la reducerea numarului de accidente rutiere si la educarea motociclistilor in vederea adoptarii unui comportament civilizat in trafic, acestea fiind unele dintre obiectivele pe care si le-au propus chiar organizatorii odata cu infiintarea Romania Superbike”, a declarat Remus Hirceaga, Director General Tiriac Energy.

Romanian Superbike, cea mai populara competitie de motociclism viteza pe circuit, a carei prime editii a avut loc in 2008, se desfasoara de-a lungul a sase etape, in tot atatea tari europene. Etapele din Romania, alaturi de finala competitiei, au loc pe circuitul MotorPrak aflat la 55 de kilometri distanta de Bucuresti, langa comuna Adancata. Piloti de nationalitati diferite se aliniaza la start in patru variante competitionale: roSBK 1000 superbike, roSBK 600 supersport, 1000 GPRacer CUP si 600 GPRacer CUP.

Mai multe detalii despre Romanian Superbike 2015 gasiti la adresa www.rosbk.ro

Inapoi