EN

Noutati

Țiriac Energy, parte a Grupului Țiriac, a primit distincția International Star Award for Quality, categoria Gold, în cadrul evenimentului International Quality Awards, desfășurat recent la Geneva.

Premiul a fost oferit companiei în semn de recunoaștere a calității, leadership-ului și inovației tehnologice demonstrate de Țiriac Energy.

„Această recunoaștere internațională ne onorează, cu atât mai mult cu cât vine ca urmare a feedback-ului primit din partea pieței. La nici doi ani de la momentul lansării, compania a cunoscut o evoluție foarte bună, lucru care poate fi realizat doar prin asigurarea unor servicii personalizate de înaltă calitate. Distincția oferită de International Quality Awards reconfirmă acest lucru”, a declarat Remus Hîrceagă, Director General Țiriac Energy.

Evenimentul din acest an a fost prezentat de către BID Group One. Oficialii grupului au declarat: „Țiriac Energy acordă o atenție deosebită calității serviciilor oferite, astfel, consolidându-și în mod constant poziția de lider pe piața de profil și în cadrul comunității.”

Gala International Quality Awards a acordat premii companiilor din peste 48 de țări din întreaga lume, pentru rezultate deosebite în materie de calitate și excelență, România fiind reprezentată exclusiv de Țiriac Energy. Printre câștigători, s-au numărat și companii precum KazMunayGas Onimderi JSC din Kazakhstan, Kaspersky Lab din Rusia, Yangtze Optical Fibre and Cable Joint Stock Ltd. Co. din China și Zepter International.

Evenimentul a fost prezidat de către Jose E. Prieto, Președinte și CEO BID Group One, alături de nume sonore din mediul de business internațional și diplomatic.

Oil Energy Trading a preluat recent numele Țiriac Energy, ca urmare a finalizării procesului de integrare a companiei în cadrul Diviziei de Energie a Grupului Țiriac.

Inapoi