Prin intermediul portalului Tiriac Energy, posesorii cardurilor de carburant pot beneficia de acces la o monitorizare si gestionare completa a acestora, intr-un mod eficient si rapid.
Alaturi de informatiile complete privind cardurile alocate clientilor, utilizatorii pot accesa 24/7 informatiile referitoare la tranzactii si cont si au posibilitatea de a modifica datele proprii sau datele cardurilor, putand, de asemenea, sa obtina lista tranzactiilor si facturile emise.
Portalul ofera acces facil la informatiile cu privire la operatiunile cardurilor, la data si ora operatiunii, cantitatea, statie de alimentare cu carburant etc.
Prin intermediul unui user si a unei parole unice, clientii pot verifica informatii privind cardurile de carburant alocate angajatilor, pe diferite niveluri de autorizare:
  • Administrator - modul unic pentru fiecare posesor de card, ce permite administrarea limitelor detinute, afiseaza datele proprii, permite blocarea de carduri, modificarea datelor si obtinerea de rapoarte.
  • Contabil - modul ce afiseaza datele proprii, lista rapida si cea detalitata a tranzactiilor efectuate, vizualizarea si descarcarea facturilor.
  • Administrator flota/carduri - permite utilizatorului administrarea informatiilor despre companie, soferi si masini, adaugarea unui cont nou, vizualizarea facturilor, tranzactiilor si evaluarea volumului de carburant achizitionat, precum si setarea limitelor cardurilor sau blocarea lor.