RO

News

In perioada 16 mai - 16 iunie 2016, Tiriac Energy, in parteneriat cu Motul, lanseaza campania promotionala “Tiriac Energy iti ofera 1 litru gratuit de lubrifiant Motul Expert la orice schimb de ulei de ulei din gama Motul”, in reteaua de service-uri Tiriac Auto.

Promotia este valabila in limita stocului disponibil si se adreseaza tuturor persoanelor fizice, clienti noi sau actuali ai retelei de service-uri Tiriac Auto, care realizeaza schimbul de ulei cu lubrifianti din gama Motul Expert in locatiile participante la campanie.

Incepand cu luna ianuarie 2016, Tiriac Energy si-a extins portofoliul de produse comercializate, devenind unic importator al gamei Motul Expert in Romania. Motul produce lubrifianti de inalta calitate si performanta, ce indeplinesc atat standardele internationale, cat si toate specificatiile producatorilor de autoturisme, asigurand un consum redus de carburant.

Gama Expert este o gama profesionala de 9 lubrifianti premium cu tehnologie complet sintetica sau Technosynthese®, conceputa exclusiv pentru reprezentantele auto, prezenta in Romania in reteaua de service-uri Tiriac Auto.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind regulamentul sau desfasurarea concursului ne puteti contacta la numarul de telefon (+4021) 431 22 37 sau la adresa de email office@tiriacenergy.ro.

Mai multe informatii despre regulament
Back